Villa Bontekoe 

Bed & Breakfast

in the centre of Giethoorn

thin

WELCOME

Villa Bontekoe

Villa Bontekoe staat in het hartje van het centrum van het unieke dorp Giethoorn met zijn authentieke grachten en bruggetjes. Villa Bontekoe is de voormalige woning van Burgemeester A. Bontekoe. Deze burgemeester heeft de eerste steen gelegd op 18 april 1901 en is burgemeester van Giethoorn geweest. 

 

The residence is built in ‘Jugendstil’ which gives the Villa a unique presence, in combination with its wonderful location makes Villa Bontekoe a wonderful location to enjoy your stay.


IN THIS VILLA WE ARE RENTING OUT THE CHARACTERISTIC

Voorkamer 

U overnacht en ontbijt met uitzicht op de gracht met zijn pittoreske bruggen en vonders in een rustieke omgeving. U kunt gebruik maken van een ruime badkamer met douche en bad om uw verblijf compleet te maken. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen, gastvrijheid staat voorop.

 

We hopen u spoedig te ontmoeten in onze warme, verrassende accommodatie in een waterrijk gebied met een uniek landschap. Het voelt als in een sprookje, ook wanneer u ons leefgebied gaat verkennen. Laat u verrassen….

thin
en_USEnglish